Komplett Lønnssystem
Integrasjon
Referanse
Partnere
Formater
Timer
Outsourcing
Starte og drive bedrift
Prøv gratis
Bestill
Kontakt meg

NettLønn er online lønn- og timesystem

for små og mellomstore bedrifter

Lønn, timer, personal og rapportering på 1-2-3.
Logg deg på online når som helst, hvor som helst på din PC, MAC, nettbrett eller telefon og se oppdaterte lønn og timer. Vi har lønn- og timesystem for små og mellomstore bedrifter som er enkel, smart og tidvis magisk.
NettLønn er integrert mot de fleste regnskap-, time-, og reisesystemer i Norge.
Vi har ingen oppstartkostnader. Betal kun for ansatte som får lønn.
 

Lønn

NettLønn lønnsmodul er intuitiv, skalerbar og lett å ta i bruk - med en rekke innebyggede funksjoner for hurtigregistrering av lønnsposter, som vil gi en helt ny opplevelse av å føre lønn.

NettLønn overfører regnskapsbilag automatisk fra lønnsmodulen til regnskapsmodul. Hver ansatt kan automatisk opprettes med egen reskontro - og bankmodulen kan benyttes til å gjennomføre remitteringen raskt og effektivt, direkte fra systemet.

Les mer om Lønnssystem
 

Alt i ett komplett system

Med NettLønn og integrasjonspartnere får din bedrift ett komplett Lønn, ERP-system med CRM og Økonomi- og Regnskapsprogram.
Du har full kontroll over bedriftens prosesser fra A til Å – i ett ferdig integrert system. Systemet er skalerbart for 5-500 brukere, hvilket betyr at du enkelt kan oppgradere og integrere nye tjenester i takt med hvordan bedriften utvikler seg.

Les mer om vårt komplette ERP og Regnskapssystem
 

Reiseregning og Timer

Med NettLønn og 24SevenOffice Prosjekt får du en rekke smarte løsninger samlet på ett sted for håndtering av dine prosjekter. Du får full kontroll over kapasitetsutnyttelse, påløpte timer, prosjektets progresjon, økonomisk status, dokumenter og e-postkorrespondanse.

Som prosjektleder kan du enkelt planlegge prosjektets gjennomføring, tildele oppgaver, styre rettigheter og invitere eksterne deltakere til å delta på prosjektene.

Med NettLønn og 24SevenOffice kan du velge mellom to timeregistreringsmoduler. En rettet mot lønn og en mot fakturering, prosjekter også videre.

Med Traveltext sin unike løsninger har du full kontroll med kostnader, effektiv håndtering av utgifter og utlegg. Hos Traveltext handler alt om automatisering og spare tid.

Les mer om Reiseregning og Timer
 

Outsourcing av regnskap og lønn

Mangler du kompetanse eller tid til regnskap og lønn ? Vi kan være din samarbeidspartner. Med markedets mest moderne effektive løsninger utfører vi arbeidet trygt med høy kvalitet.

Med våre løsninger oppnår du fleksibilitet og kostnadsbesparelser.

Les mer om Outsourcing av økonomifunksjonen
 

Hva kundene sier

Actis - Rusfeltets samarbeidsorgan
NettLønn er svært intuitivt og lett å bruke. Våre revisorer kaller det "lettlønn", med en god grunn...! Muligheten til å bygge egne lønnsarter er spesielt viktig for oss i frivillig sektor.
Vi kunne ikke tenke oss å benytte noe annet lønnsprogram.
Vi har brukt NettLønn i snart 10 år, og håper å kunne fortsette med det i mange år til.
Muligheten til å gjøre tilpasninger i NettLønn etter våre egne behov overgår alt vi kjenner fra andre lønnsprogrammer vi har brukt tidligere.
Ved flere anledninger har NettLønn raskt funnet løsninger for særskilte behov som bare frivillige organisasjoner har.
Rask og dedikert support har også vært viktig for oss. Vi har aldri opplevd å møte veggen med NettLønn.
Integrasjonen mot Poweroffice fungerer helt feilfritt.
ØKONOVA AS
Helt siden vi startet opp i 2012 har Økonova brukt NettLønn fullt og helt, og det har gitt oss svært god kjennskap til systemet.
Vi har kunder i ulike størrelser og innen mange forskjellige bransjer som bruker systemet daglig. Systemet har mange muligheter og takler mange problemstillinger, men er likevel enkelt å bruke.
Systemet er godt integrert med regnskap, reise- og utleggshåndtering, og sørger for effektiv flyt og gode rutiner.
NettLønn har utviklet seg mye gjennom disse årene, og vært flinke til å ta frem ny funksjonalitet og finne praktiske løsninger for kunder som behøver noe spesielt.
Dette har gjort NettLønn til en positiv og god samarbeidspartner for oss i lønnsarbeidet.

Copyright © 2007 - 2020 NettLønn. All Rights Reserved